El film d'animació 'Kung Fu Panda 2', principal novetat a la cartellera


  • Comparteix:

Cartell de la pel·lícula 'Kung Fu Panda 2'

Cartell de la pel·lícula 'Kung Fu Panda 2'

El gènere d'animació arriba als dos cinemes de la ciutat, Yelmo i Cinesa, de la mà de la segona part de la saga 'Kung Fu Panda'. Els infants poden gaudir del film tant en 3D com en 2D. Les estrenes també es renoven al Yelmo amb les comèdies 'Algo prestado' i 'Un cuento chino'.

La segona part de la saga d'animació 'Kung Fu Panda' arriba a la nostra ciutat aquest divendres. El panda Po està vivint el seu somni de ser un guerrer de 'kung fu', conjuntament amb els seus amics, quan la seva vida es veu amenaçada per Lord Shen, un villà que vol conquerir la Xina i destruir aquest art marcial mil·lenari. Po i els seus amics hauran d'enfrontar-se amb ell per defensar el país del 'kung fu'. La pel·lícula es pot veure tant al cinema Yelmo com al Cinesa i s'ofereix tant en 3D com en 2D.

La resta d'estrenes de la setmana passa pel gènere de la comèdia. A 'Algo prestado' una jove advocada poc afortunada en l'amor veu que la seva vida es complica després de passar una nit amb el promès de la seva millor amiga. Es tracta d'un debat entre l'amistat o l'amor de la seva vida que centrarà el dia a dia d'aquesta jove.

L'altre film novetat al Yelmo és 'Un cuento Chino'. És una comèdia protagonitzada per Ricardo Darín, que mostra la història d'un ferreter col·leccionista d'històries curioses que comença a conviure amb un jove xinès molt estrany.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.