Arrenca el 9è San Miguel Festival Mas i Mas amb diverses actuacions santcugatenques


  • Comparteix:

Jimmy Jenks, un dels musics santcugatencs que actuarà al San Miguel Mas i Mas Festival

Jimmy Jenks, un dels musics santcugatencs que actuarà al San Miguel Mas i Mas Festival

La novena edició del certamen musical San Miguel Mas i Mas Festival comença aquest dijous. El trompetista Matthew Simon, la soprano Júlia Farrés Llongueras i la banda de jazz Jimmy Jenks Septet posaran el segell santcugatenc en aquest festival que inclou més de 150 concerts i que s'allargarà fins a principis de setembre.

La banda santcugatenca Jimmy Jenks Septet actuarà dins la secció de Jazz del festival dedicada a les bandes de jazz nacionals i internacionals. Els santcugatencs mostraran el seu talent el tercer divendres d'agost a la sala del Jamboree Jazz Club en dos sessions a les nou del vespre i a les onze de la nit. Les entrades tenen un cost de 10 euros, a través d'Internet, i 12 euros si es compren en taquilla.

El líder de la formació, Jimmy Jenks, ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que no és el primer cop que actuen en aquest certamen.

Jimmy Jenks

Montem alguns temes típics del latin jazz. Ja hem tocat en alguns festivals a Terrassa i també al Jamboree.


La soprano santcugatenca Júlia Farrés Llongueras també pujarà a l'escenari amb el pianista Alfredo Abbati. La seva actuació es farà a la Pedrera el dijous i divendres de la tercera setmana d'agost a les set de la tarda i a les vuit i nou del vespre. Les entrades es poden adquirir per un cost de vuit euros. A més, el festival comptarà amb la música del trompetista Mathew Simon que resideix a la ciutat. Simon formarà part de la banda Miles Tribut Big Band, creada especialment pel San Miguel Mas i Mas Festival com a homenatge al reconegut músic de jazz Miles Davis. L'actuació serà l'últim dimecres d'agost a la Sala Apolo de Barcelona a dos quarts de deu de la nit. Les entrades del concert tindran un cost de 20 euros en taquilla i de 18 euros si es compren per Internet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.