Conesa nega que l'Ajuntament hagi renunciat a la Setmana del Llibre


  • Comparteix:

La Setmana del Llibre en l'edició a Sant Cugat

La Setmana del Llibre en l'edició a Sant Cugat

L'alcaldessa, Mercè Conesa, diu que el fet que la Setmana del Llibre es faci enguany a Barcelona no es deu a una manca d'interès per part de l'Ajuntament. Segons Conesa, l'esdeveniment es va celebrar en edicions anteriors a Sant Cugat 'perquè a Barcelona no es posaven d'acord'. L'alcaldessa també ha matisat que, en la situació econòmica actual, ni el consistori ni els llibreters poden assumir els costos que requereix la fira. Mira l'entrevista a Cugat tv

Conesa ha assegurat durant l'entrevista mensual a Cugat.cat, que la Setmana del Llibre va tenir lloc a Sant Cugat perquè hi havia discrepàncies entre l'organització i l'Ajuntament de Barcelona, i que la nostra ciutat va ser 'una alternativa' per a l'esdeveniment.

L'alcaldessa també ha admès que l'acte suposava una despesa extraordinària per al consistori i per als llibreters que, en la situació econòmica actual, 'no estan disposats a assumir'.

Mercè Conesa

La Setmana del Llibre suposava costos a l'Ajuntament. En aquest moment, no estavem disposats a fer aquesta despesa.


L'alcaldessa no percep com un fracàs el canvi d'ubicació de la Setmana del Llibre i ha explicat que el consistori potenciarà altres esdeveniments literaris com el Premi de Poesia Gabriel Ferrater per fomentar l'hàbit lector.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.