'Haevnen' inaugura la nova temporada del Cicle de Cinema d'Autor


  • Comparteix:

Cartell promocional

Cartell promocional

La producció escandinava 'Haevnen (In a better world)' enceta aquest dijous la nova temporada del Cicle de Cinema d'Autor que oferirà fins al desembre un total de 13 pel·lícules. Aquesta història explica el cas d'un metge que divideix el seu temps entre la petita ciutat danesa on viu i el seu treball en un camp de refugiats de l'Àfrica. 'Haevnen' es projecta als cinemes Cinesa en dues sessions: a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit. L'entrada té un preu de quatre euros.

La pel·lícula segueix els difícils moments que viu el protagonista, a punt de separar-se i amb un fill que pateix maltractaments a l'escola per part dels seus companys, i exposa el contrast entre els problemes d'una societat opulenta i els de la part més miserable del Tercer Món.

El programador del cicle, Àngel Comas, ha fet una valoració de la pel·lícula a Cugat.cat.

Àngel Comas

És una pel·lícula amb molt bones intencions que parla de les diferències econòmiques que existeixen entre el Primer i el Tercer Món.


Segons Comas, que el film guanyés l'Oscar a la millor pel·lícula de parla no anglesa 'és una garantia de comercialitat'. Tot i això, opina que 'la seva directora ha aconseguit un èxit parlant des d'un punt de vista molt personal sobre el món injust en el qual vivim'. La següent sessió del cicle tindrà lloc el dijous de la setmana vinent amb la projecció de 'Women without men', una adaptació de la novel·la de l'escriptora iraniana Shahrnush Parsipur.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.