Els Gausacs assoleixen a Sitges la seva millor actuació fora de la ciutat


  • Comparteix:

Els Gausacs descarreguen un 3 de 7, imatge d'arxiu

Els Gausacs descarreguen un 3 de 7, imatge d'arxiu

Els Castellers de Sant Cugat han descarregat aquest dissabte la torre de 7, el 5 de 7 i el 3 de 7 aixecat per sota durant la Festa Major de Sitges. Això converteix la seva presència a Sitges en la millor actuació de la seva història fora de casa. La idea inicial era descarregar el 4 de 8 per primera vegada fora de Sant Cugat, però finalment no han arriscat perquè els faltaven unes 20 persones per poder-lo realitzar amb garanties.

Els camises verdes ja han descarregat el 4 de 8 a la Festa Major de Sant Cugat i a la de Valldoreix, però l'objectiu és ara poder-ho fer fora de la ciutat. Tot i que aquesta fita encara haurà d'esperar, el cap de colla, Èric Bellmunt, s'ha mostrat satisfet de l'actuació dels Gausacs a la festa grossa de Sitges.

Èric Bellmunt

La intenció era portar el 4 de 8 fora, però ens ha mancat gent. Però estem molt contents per la nostra millor actuació fora de casa de la història.




Els Castellers de Sant Cugat han actuat al costat de la Colla Jove de Castellers de Sitges i la Colla Joves Xiquets de Valls, una de les millors de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.