Dolly Society es proclama millor grup en català al Concurs de Música de Badalona


Temes relacionats

El grup santcugatenc Dolly Society amplia fronteres amb una actuació a Grècia ( 9/jul/11)


  • Comparteix:

Components de Dolly Society

Components de Dolly Society

El grup santcugatenc Dolly Society ha guanyat el Concurs de Música de Badalona com a millor formació en català 2011. D'aquesta manera, la banda santcugatenca consolida la seva aposta pel rock-metal nascuda fa més de dos anys.

Dolly Society va néixer a Sant Cugat el 2008 i es constitueix amb quatre músics que combinen joventut i experiència amb altres projectes musicals. De fet, destaca la presència d'una flauta travessera dins una formació centrada en el rock-metal.

Els components de Dolly Society s'han mostrat satisfets amb el premi. Així ho ha comentat el membre de la banda Miquel Martínez, que ha agraït l'existència d'iniciatives com aquesta perquè animen a continuar treballant.

Miquel Martínez

Les iniciatives que donin suport i creguin en els grups joves són d'agrair. És una constatació més per a nosaltres i un motiu per seguir treballant.




El grup compta amb Ramon Regada i Jordi Sala a la guitarra i segones veus, Miquel Martínez com a veu principal i flauta travessera i Andreu Marquès a la bateria.

Durant aquests anys, Dolly Society ha pujat a diversos escenaris de la comarca, Barcelona i fins i tot internacionals com Grècia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.