Andrea Motis i Joan Chamorro, convidats de luxe de la programació d'El Siglo


  • Comparteix:

Andrea Motis i Joan Chamorro són un dels plats forts d'aquest cap de setmana a El Siglo Mercantic

Andrea Motis i Joan Chamorro són un dels plats forts d'aquest cap de setmana a El Siglo Mercantic

L'Associació Cultural El Siglo Mercantic inaugura aquest dissabte l'exposició de pintures de Luis Álvarez Torezano, en la qual participaran Andrea Motis i Joan Chamorro amb una breu actuació. Un cap de setmana marcat per les estrenes, ja que divendres comencen les 'Nits del Xiringuito', que oferiran als assistents sopars amenitzats per concerts temàtics. Les actuacions d'Ana Cristina Werring amb 'El color de la chanson française', i l'estrena de l'Ícar Toset trio completen la programació d'El Siglo Mercantic per aquest cap de setmana.

Andrea Motis i Joan Chamorro són els convidats especials de la inauguració de pintures de Luis Álvarez Torezano que tindrà lloc aquest dissabte a l'associació cultural El Siglo Mercantic. El duet acompanyarà l'exposició amb una breu actuació, en la qual tocaran acompanyats de Carla Motis a la guitarra i Magali Datzira al contrabaix.

L'altra gran novetat d'aquest cap de setmana és la inauguració de les 'Nits del Xiringuito', una nova proposta de l'associació per aquest 2012 que oferirà música en directe en els ja tradicionals sopars del Siglo. El secretari de l'El Siglo i programador d'activitats, Marc Mercader, explica més novetats sobre aquesta proposta a Cugat.cat.

Marc Mercader

Els concerts de 'Les Nits del Xiringuito' aniran variant i en un futur volem inaugurar nits temàtiques.


L'acompanyament musical d'aquest divendres anirà a càrrec del músic brasiler Euclydes Mattos.

Ana Cristina Wering i el seu espectacle mensual 'El color de la chanson française', torna aquest dissabte al migdia a la programació del Siglo. Acompanyada al piano per Arrigo Tomasi, Wering fa un petit repàs als grans èxits de la cançó francesa com Brel, Moustaki o Piaf.

Diumenge, el guitarrista santcugatenc Ícar Toset aprofitarà la cita setmanal del vermut-concert per presentar la seva nova formació Icar Toset Trio. Acompanyat de Pau Rosselló al baix elèctric i de Oriol Cors a la bateria, Toset oferirà un concert de temes propis i estàndards de jazz.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.