Metros compleix un any com a companyia de dansa resident a Sant Cugat


  • Comparteix:

El director de Metros, Ramon Oller.

El director de Metros, Ramon Oller.

El primer any de residència de la companyia de dansa Metros a la nostra ciutat ha estat tot un èxit segons els responsables del Centre Cultural. Entre les iniciatives que han tingut més bona resposta destaquen els tallers de dansa als instituts. Per la seva banda, Metros començarà a preparar ara el seu espectacle per aquest any.

Aquest mes de novembre fa un any que la companyia Metros és resident a la nostra ciutat, gràcies al programa pilot de companyies de dansa residents engegat per la Generalitat. Aquesta col·laboració, prevista per a dos anys, arriba al seu equador amb un balanç molt positiu per part del Centre Cultural. La seva directora, Àngels Seix, afirma que amb l'ajuda d'aquesta companyia veuen molt reforçat el seu esforç per acostar el món de la dansa a tots els públics.

Àngels Seix

Tenir una companyia aquí a la ciutat ens ajuda a acostar la dansa a tots els racons, i això és important. La valoració és molt bona.


Entre les diferents activitats que s'han fet conjuntament amb Metros, Seix ha destacat iniciatives com l'estage Dance Projecte, o la col·laboració amb un muntatge a Poesia Sant Cugat. Una de les iniciatives que més ha agradat però, són els tallers de dansa als instituts, i que segons Seix, aquest any potenciaran.

Àngels Seix

Estem molt contents de la feina als instituts, que ens sembla que es pot potenciar i en això treballarem. És una forma d'apropar la dansa als més joves.


D'altra banda, i dins el marc de col·laboració, la companyia de dansa començarà a preparar ara el seu nou espectacle, que podrà assajar al teatre santcugatenc.
Des del centre cultural han manifestat també la seva voluntat que aquest programa de companyies de dansa residents s'ampliï i que passi a ser una cosa permanent, més enllà dels dos anys programats en un inici, tot i que aquesta és una qüestió que ha de decidir el govern de la Generalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.