Llenguatge musical per a totes les edats en els nous cursos de la Fundació Música Simfònica


  • Comparteix:

Els cursos de llenguatge musical van adreçats a totes les edats

Els cursos de llenguatge musical van adreçats a totes les edats

La Fundació Música Simfònica i de Cambra organitza uns cursos de llenguatge musical per a totes les edats dirigits a tots aquells que vulguin adquirir o ampliar el seu coneixement musical. Es tracta d'un cicle de quatre sessions que tindran lloc els dijous a la tarda, a les instal·lacions de la fundació. El músic de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat, Albert Flores, impartirà les sessions amb la col·laboració del director de l'orquestra, Josep Ferré.

Proporcionar coneixements bàsics de música i potenciar l'activitat concertística de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat són els principals objectius de la Fundació Música Simfònica i de Cambra, amb seu a la ciutat.

La fundació ha organitzat per aquest mes uns cursos de llenguatge musical per a totes les edats, que tindran lloc els dijous per la tarda a les instal·lacions de la fundació, al carrer dels Marges.

El membre de l'orquestra simfònica i professor de viola d'Aula 7, Albert Flores, serà el professor de les sessions, i comptarà amb la col·laboració del director de l'orquestra, Josep Ferré, en alguna de les classes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.