11 músics santcugatencs, a l'estrena de la Jove Orquestra de Cerdanyola


  • Comparteix:

La Jove Orquestra de Cerdanyola / Font: Orquestrajoc.net

La Jove Orquestra de Cerdanyola / Font: Orquestrajoc.net

La Jove Orquestra de Cerdanyola es presenta en societat aquest divendres amb 11 santcugatencs a les seves files i la música de Vivaldi com a protagonista. La formació, que compta amb un total de 24 membres, tocarà a dos quarts de deu del vespre a l'Església del Pi de Barcelona. La presentació es completarà amb dos concerts més dissabte i diumenge, a Castellbisbal i Cerdanyola respectivament.

'Tutto Vivaldi' és el nom de la mini-gira que la Jove Orquestra de Cerdanyola farà servir per donar-se a conèixer al públic durant el cap de setmana. Un dels seus components, el violinista santcugatenc Andrés Ferrando, ha lamentat a Cugat.cat que en aquesta ocasió no visitin la ciutat.

Andrés Ferrando

És difícil tocar a Sant Cugat perquè les sales estan molt professionalitzades.


El primer concert de presentació té lloc a dos quarts de deu del vespre a l'Església del Pi de Barcelona, i és d'entrada gratuïta. El dissabte, l'orquestra tocarà a les vuit del vespre a l'Auditori Costals de Castellbisbal. El preu del concert va dels cinc als 12 euros. Finalment, l'Ateneu de Cerdanyola acollirà la formació diumenge a les set de la tarda. Les entrades van dels quatre als sis euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.