Platea celebra el Dia mundial del teatre


Temes relacionats

Tugues: 'la crisi pot fer minvar la quantitat de teatre a Catalunya però no la qualitat' (27/mar/11)


  • Comparteix:

Platea és un estudi de formació teatral

Platea és un estudi de formació teatral

L'estudi de formació teatral Platea celebra aquest dimarts a les vuit del vespre el Dia mundial del teatre en un acte al Cafè Auditori. L'actriu Txell Manyoses llegirà un manifest i deixarà pas a l'actuació còmico-musical de Trotam Teatre i la Vídua de Cortina, a més d'una mostra del treball dels mateixos alumnes de l'estudi. L'entrada és gratuïta i tots els assistents rebran una copa de cava.

El Dia mundial del teatre va ser creat el 1961 per l'Institut Internacional del Teatre (ITI), associat a la Unesco, i té com a element principal la lectura d'un manifest reivindicatiu de les arts dramàtiques, que cada any escriu una figura destacada del món de la interpretació. Enguany és el torn de l'actor nord-americà John Malkovich.

A la ciutat, la lectura del text, traduït al català, va a càrrec de l'actriu Txell Manyoses, i l'estudi de formació teatral Platea organitza una sèrie d'actuacions al Cafè Auditori a partir de les vuit del vespre. A més, el Teatre-Auditori ofereix un descompte del 50% a totes les persones que comprin entrades a l'equipament municipal entre les cinc de la tarda i les dotze de la nit. Manyoses ha valorat la iniciativa.

Txell Manyoses

Hem de gaudir del cantó lúdic de la vida. Hi ha massa notícies negatives cada dia.



L'escola Platea ha anunciat que, a partir d'ara, celebrarà el Dia mundial del teatre cada any amb algun tipus d'acte commemoratiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.