Joan Pau Chaves participa en la cançó de 'La Marató contra la pobresa' de TV3


Temes relacionats

Joan Pau Chaves creu que els mitjans de comunicació no reflecteixen tota la varietat musical que es fa a Catalunya (30/abr/12)


  • Comparteix:

El músic Joan Pau Chaves

El músic Joan Pau Chaves

El músic santcugatenc Joan Pau Chaves ha posat el seu gra de sorra a 'La Marató per la pobresa' que organitza Televisió de Catalunya (TVC), participant en la gravació de la cançó 'Fora de joc', que serà el tema principal del programa. La iniciativa tindrà lloc el darrer diumenge de maig i seguirà el format tradicional de 'La Marató de TV3', però aquesta vegada amb l'objectiu de recaptar fons per a programes socials que ajudin a combatre els efectes de la crisi.

'Un gran cor per la Marató' és el nom del videoclip que es va presentar la setmana passada a Catalunya Ràdio per donar el toc d'inici a les activitats del programa. En la cançó que hi apareix, composta per Manu Guix, Elena Gadel i Lídia Guevara, hi participen més d'un centenar d'artistes entre músics i cantants, incloent el santcugatenc Joan Pau Chaves. Divulgar, sensibilitzar i mobilitzar l'espectador pel que fa als riscos de la pobresa i l'exclusió social generada per la crisi és l'objectiu d'aquesta edició especial de 'La Marató de TV3', que estarà presentada per Antoni Bassas i Agnès Marquès.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.