Últimes setmanes per veure de franc l'expo 'Crisi' a la Canals-Galeria d'Art


Temes relacionats

L'augment de l'IVA obliga la galeria Canals a cobrar entrada (10/ago/12)


  • Comparteix:

L'exposició 'Crisi' tindrà tres euros d'entrada a partir de setembre

L'exposició 'Crisi' tindrà tres euros d'entrada a partir de setembre

L'exposició 'Crisi' de la Canals-Galeria d'Art, oberta fins a finals d'octubre, és una de les mostres que es poden veure aquest agost a Sant Cugat. La mostra, que recull obres de diferents artistes que han passat per la galeria, fa una reflexió de l'aportació al món de l'art per part de l'espai durant aquests anys de crisi. La mostra es pot visitar de forma gratuïta aquest agost, però a partir de setembre s'haurà de pagar una entrada de tres euros.



Una exposició col·lectiva d'artistes que han marcat l'evolució de l'art català del segle XX com Miró, Grau-Garriga i Picasso; i d'artistes locals com Salvador Joanpere, Neus Colet i Sergi Barnils, entre d'altres, tanquen la temporada de la Canals-Galeria d'Art.

El responsable de la Canals-Galeria d'Art, Josep Canals, ha manifestat en declaracions d'arxiu que en els moments de major crisi hi ha més capacitat creativa dels artistes.

Josep Canals

En els moments de crisi i canvi volem demostrar que hi ha més creativitat artística


La mostra 'Crisi' pretén analitzar les noves fórmules del galerisme a la ciutat i al país i mostrar el temps difícil i incert en què es troben les galeries d'art, segons afirma Canals.

La Canals-Galeria d'Art cobrarà tres euros d'entrada a partir del primer de setembre. Segons el director de la galeria, Josep Canals, la falta de públic i l'augment de l'IVA fins al 21% ha obligat a adoptar aquest tipus de mesura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.