El Museu lidera les visites als museus de Barcelona amb la seva permanent


Temes relacionats

El Museu inaugura una exposició de llibres d'artista dedicats a Calders ( 5/jul/12)

L'exposició del 'Fem un museu' acosta l'art a les persones amb discapacitat intel·lectual (12/jun/12)

Més de 3.500 persones visiten durant el primer mes l'exposició del Gran Casino del Museu (28/mai/12)


  • Comparteix:

El 2011 van visitar quasi 9.000 alumnes el Museu de Sant Cugat

El 2011 van visitar quasi 9.000 alumnes el Museu de Sant Cugat

El Museu de Sant Cugat és l'equipament municipal més visitat de la Xarxa de Museus Locals de la demarcació de Barcelona amb la seva exposició permanent. Les dades la situen com la mostra més visitada del 2011 del territori amb prop de 37.000 persones. Segons el seu director, Lluís Campins, els resultats són un reconeixement a l'esforç tècnic i econòmic que es duu a terme i demostren una fidelització de visitants molt elevada amb relació a la mitjana de museus de la xarxa.

Segons s'extreu de les dades de la memòria de 2011 de la Xarxa de Museus Locals de la demarcació de Barcelona, el Museu de Sant Cugat és el primer museu en visitants a l'exposició permanent, amb 36.951 persones quan la mitjana de la Xarxa és de 7.902. L'equipament local és el cinquè en públic total, amb 42.126 ciutadans tenint en compte que la mitjana és de 15.017, i el quart en nombre d'usuaris d'activitats, amb un total de 23.644 amb una mitjana de 5.867 persones.

El director del Museu de Sant Cugat, Lluís Campins, ha assegurat que són dades molt positives ja que reconeixen l'esforç econòmic i tècnic que inverteix la ciutat en l'equipament. A més, ha remarcat que el museu compta amb una elevada fidelització dels seus visitants.

Amb relació al públic que el va visitar durant el 2011, el Museu va comptar amb 8.969 alumnes de diferents escoles de Catalunya, una xifra elevada en comparació de la mitjana de públic escolar a altres equipaments de la Xarxa, que és de 3.714 alumnes per museu. De fet, el museu santcugatenc és el quart en oferta d'activitats escolars.

Una altra dada a tenir en compte és la despesa per visitant, que a Sant Cugat és considerablement més baixa que la mitjana de la Xarxa, situant-se en prop de 14 euros a la ciutat i més de 34 euros de mitjana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.