'Verás que todo es mentira' presenta la vida com una falsedat absoluta


  • Comparteix:

L'actor Godoy en un moment de l'espectacle

L'actor Godoy en un moment de l'espectacle

L'espectacle 'Verás que todo es mentira' ha repassat aquest dissabte els temes més universals sota una mirada divertida que ha despertat somriures a una seixantena d'espectadors. El Teatre la Unió ha estat l'escenari d'un monòleg distès protagonitzat per l'actor uruguaià Godoy, que ha presentat la vida com una comèdia on tot és mentida.

A través dels records de l'actor, l'obra avança com una conversa amena on Godoy parla de sexe, Déu, les dones i la felicitat. Amb la mentida com a punt de partida i la creença que a la vida tot és fals, l'obra ha empès els espectadors a dir la veritat per obtenir així la felicitat absoluta però, alhora, tenir la consciència que l'existència humana és una gran comèdia.

El monòleg conté elements surrealistes i del teatre de l'absurd amb la intenció de plasmar la paradoxa entre la realitat actual, segons Godoy farcida de falsedats, i la ficció.

Godoy

El món et demostra que vivim una gran mentida. Utilitzo molt el surrealisme i l'absurd, que m'agraden molt.


'Verás que todo es mentira', que s'ha representat a Barcelona i a Madrid, està dirigida per Andreu Buenafuente i coordinada per Berto Romero.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.