El Teatre-Auditori i el Liceu renoven l'acord per portar l'òpera al municipi


Temes relacionats

El Liceu i el Teatre-Auditori uneixen forces per acostar l'òpera als joves (14/oct/10)


  • Comparteix:

Joan Francesc Marco i Xavier Escura a la presentació del conveni aquest dissabte

Joan Francesc Marco i Xavier Escura a la presentació del conveni aquest dissabte

El Teatre-Auditori i el Gran Teatre del Liceu han renovat el conveni que permet que l'equipament municipal aculli amb regularitat alguns dels espectacles d'òpera de l'orquestra i el cor del teatre català. L'acord, vigent des de fa dos anys, té com a objectiu donar presència al Gran Teatre del Liceu al territori, així com gaudir de la seva producció i acostar-la al públic familiar.

Després de dos anys de la posada en marxa de la col·laboració entre el Gran Teatre del Liceu i el Teatre-Auditori, tots dos equipaments han renovat el conveni que permet que Sant Cugat aculli alguns dels espectacles i produccions del teatre català. D'aquesta manera, totes dues parts ratifiquen el seu compromís amb l'òpera, ja que l'acord té com a objectiu acostar aquest gènere al territori i a nous públics.

El director del Gran Teatre del Liceu, Joan Francesc Marco, ha explicat que convenis com aquest permeten que l'orquestra i el cor de la institució tinguin presència al territori.

J. Francesc Marco

Representa la voluntat d'estar present al territori. La nostra orquestra i cor necessiten ser visibles i que la gent els conegui.


De la seva banda, el regidor de Cultura, Xavier Escura, ha destacat la gran oportunitat que això suposa per al Teatre-Auditori.

Xavier Escura

Vull insistir que la col·laboració, que va començar el 2010, és un privilegi per a nosaltres, és una gran sort.


Alguns dels espectacles que formen part d'aquest conveni i que es podran veure aquesta temporada són 'Petruixka' i 'La Ventafocs'. Aquest dissabte, i també emmarcat en la col·laboració entre els dos equipaments, el Teatre-Auditori ha acollit el concert 'Grans Cors d'òpera'. El conveni estarà també vigent durant la temporada 2013-2014.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.