La XCCP continua creixent i incorpora el Casal de Joves TorreBlanca


Temes relacionats

La XCCP ofereix més propostes culturals per a tots els públics arreu de la ciutat (30/gen/13)

S'obren les inscripcions als cursos i tallers de la XCCP (12/des/12)


  • Comparteix:

Foto de grup dels protagonistes de la programació

Foto de grup dels protagonistes de la programació

La Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP) continua creixent i incorpora activitats del Casal de Joves TorreBlanca a la programació de febrer a juny. Aquest dilluns s'ha presentat el nou trimestre que vol continuar amb la creixent resposta del públic que als darrers tres mesos s'ha traduït amb més de 3.000 assistents. Música, teatre, dansa i audiovisuals, entre d'altres, són les propostes pensades per a diferents públics.

En total, l'any passat més de 7.000 persones han assistit a alguns dels espectacles o actes de la Xarxa registrant un miler més de persones que durant el 2011. Per equipaments, el Casal de Cultura de Mira-sol s'ha convertit en l'emplaçament que ha captat més nous públics amb 1.386 persones que han seguit alguna de les iniciatives que han tingut lloc durant el darrer trimestre.

Després d'incorporar el Xalet Negre, ara el Casal de Joves TorreBlanca arrenca la seva participació en aquest circuit cultural acollint les jam sessions i l'Alternoteca. Un és un apartat dedicat a la música en directe i l'altre és un servei que posa a disposició recursos bibliogràfics i audiovisuals que promouen la reflexió crítica.

El regidor de Cultura, Xavier Escura, ha posat de relleu que tot el territori local estigui 'vertebrat' amb una proposta de qualitat i propera.

Xavier Escura

Tenim tot el territori vertebrat. D'aquesta manera tenim molt marge de maniobra per fer tot tipus d'activitats repartides per tota la ciutat.


La presentació s'ha fet a la Casa de Cultura i ha comptat amb la participació del regidor de Joventut, Raül Grangé, i els diferents artistes i companyies que integren la programació.

Les entrades es poden aconseguir una hora abans dels espectacles al mateix equipament on tindrà lloc. També es poden reservar via correu electrònic a l'adreça entradesxccp@santcugat.cat. Els bitllets s'hauran de recollir 30 minuts abans de l'inici de l'acte. Les reserves amb antelació es podran beneficiar de descomptes com també les famílies nombroses i monoparentals i els usuaris de la T-Jove.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.