El cicle del Grup de Teatre Espiral presenta 'Les dones sàvies' de Molière


  • Comparteix:

Un espectacle anterior del Grup de Teatre Espiral / Font: Teatre Espiral

Un espectacle anterior del Grup de Teatre Espiral / Font: Teatre Espiral

L'obra de teatre 'Les dones sàvies', del dramaturg francès Molière, és la proposta d'aquest diumenge del Grup de Teatre Espiral. L'espectacle, que forma part del cicle 'Programació Continuada', anirà a càrrec de la companyia de teatre Cul-i-seu, de Sant Vicenç de Castellet. La representació començarà a partir de les set de la tarda al Casal de Cultura de Valldoreix.

Amb 'Les dones sàvies', que transporta l'espectador fins al París del segle XVII, Molière fa una crítica a la hipocresia i la pedanteria de la classe social burgesa. La directora del Grup de Teatre Espiral, Trini Escrihuela, ha destacat que confia a omplir el casal perquè l'obra de Molière sempre és un muntatge que la gent vol veure.

Trini Escrihuela

Crec que tindrà molt d'èxit el muntatge perquè Molière interessa molt.


Aquesta és la segona representació del cicle 'Programació Continuada' després que el Grup de Teatre Espiral presentés l'obra 'El baldiri de la costa'. El preu d'entrada és de sis euros, amb un descompte de dos euros per a la gent gran i els joves.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.