El primer llibre d'actualitat periodística del Grup Barnils ja està a la venda


Temes relacionats

El Grup Barnils engega una col·lecció de llibres d'actualitat periodística (19/oct/12)


  • Comparteix:

El llibre qüestiona la 'praxis' de Garzón / Font: ACN

El llibre qüestiona la 'praxis' de Garzón / Font: ACN

La col·lecció de llibres d'actualitat periodística del Grup de Periodistes Ramon Barnils arrenca amb el títol 'Et presento el jutge Garzón', que ja es troba a les llibreries. L'obra, escrita per la periodista banyolina Sònia Bagudanch, repassa la trajectòria professional de Baltasar Garzón i qüestiona la seva pràctica a l'hora d'exercir com a jutge. La col·lecció de llibres 'Periodistes' neix d'un acord entre el grup que porta el nom del periodista santcugatenc i Edicions Saldonar.

Sònia Bagudanch exposa, des del seu punt de vista, la carrera oculta i els excessos professionals de Baltasar Garzón en el primer llibre de la col·lecció d'actualitat periodística del Grup Barnils. El document dóna llum a les vulneracions dels drets dels detinguts i el tracte mediàtic dels casos del magistrat, com també qüestiona la seva figura dins la justícia espanyola.

'Et presento el jutge Garzón' és el primer d'una sèrie de llibres que tracten temes d'interès general i d'impacte mediàtic però amb continguts silenciats o tractats sense prou aprofundiment als mitjans de comunicació convencionals. El Grup Barnils s'encarrega de fixar la temàtica i els autors de cada volum, redactar-ne un pròleg i contextualitzar-ne els continguts.

D'altra banda, Edicions Saldonar s'encarrega de les tasques d'edició, impressió i distribució dels llibres. Els volums tenen un centenar de pàgines i es vendran per 10 euros. El conveni preveu l'edició de dos o tres llibres l'any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.