CobosMika regala un espectacle ple de sensualitat al Teatre-Auditori


Temes relacionats

L'espectacle de CobosMika obre el cicle 'Sant Cugat balla' (26/abr/13)


  • Comparteix:

Ike Arrue, Laura Vilar i Melodie Cecchini són els ballarins del muntatge

Ike Arrue, Laura Vilar i Melodie Cecchini són els ballarins del muntatge

La companyia de dansa contemporània CobosMika i el quartet de música Geiró han iniciat aquest divendres al Teatre-Auditori la celebració dels actes del Dia Internacional de la Dansa. Ho han fet amb el muntatge 'Tango 4cames, 2cossos, 1cor' basat en un llenguatge coreogràfic sensual, explosiu i virtuós que ret homenatge al compositor Astor Piazzola. La música en directe del Quartet Geiró ha transportat els espectadors al món passional del tango i a l'imaginari del músic argentí.



El grup CobosMika i els músics del Quartet Geiró s'han unit per retre homenatge al compositor argentí Astor Piazzola, un dels músics més importants de tango de la segona meitat del segle XX que va contribuir a la seva renovació. Per aquest motiu la companyia ha volgut relacionar l'obra d'aquest artista amb la dansa contemporània, una disciplina que tampoc és considerada tradicional i que pot unir-se amb l'univers del músic, tal com ha explicat el director de CobosMika, Peter Mika.

Peter Mika

El treball de Piazzola ens va cridar molt l'atenció perquè la nostra tampoc és considerada una dansa tradicional. Per això vam pensar en barrejar aquests dos mons per fer un espectacle.



'Tango 4cames, 2cossos, 1cor' narra la intensa relació de dos amants que viuen al límit la seva passió en la intimitat més profunda, apartats del món exterior que els envolta i gaudint de la felicitat de la ignorància. Tres ballarins, Iker Arrue, Laura Vilar i Melodie Cecchini han estat els encarregats de transmetre un llenguatge interdisciplinar que ha barrejat la dansa contemporània i el tango argentí. Els espectadors han sortit encantats amb la proposta.

Públic

M'ha encantat la música, m'ha arribat al cor. / Fantàstic, els tres ballarins tenen una expressió corporal brillant. / Molt emocionant i subtil.


La companyia ha mostrat al Teatre-Auditori el seu lema d'existència 'la vida és moviment i el moviment expressa l'ànima', una filosofia que sintetitza els 10 anys de trajectòria del grup. El muntatge s'ha pogut veure també aquest diumenge al Teatre Municipal l'Ateneu d'Igualada.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.