'Mestres antics', de Bernhard, arriba al Teatre-auditori sota la direcció de Xavier Albertí


  • Comparteix:

El muntatge 'Mestres antics', de Thomas Bernhard, es representa aquesta nit al Teatre-auditori sota la direcció de Xavier Alberti. L'obra és una exitosa producció del Teatre Romea que compta amb un repartiment integrat per Carles Canut, Mingo Ràfols i Boris Ruiz que abordaran dilemes existencials.

'Mestres antics' és un text que barreja dissertacions sobre la vida quotidiana, així com reflexions sobre l'art i l'erudició. El muntatge també es qüestiona el perquè dels pilars que sostenen conceptes com l'Estat, l'educació, la política i la filosofic.

Aquesta producció del Teatre Romea s'inclou dins una curta gira, que visitarà aquesta nit la nostra ciutat. Artistes veterans com Carles Canut i Boriz Ruiz són els únics intèrprets de l'obra, juntament amb Mingo Ràfols que visita, per segona vegada Sant Cugat, després de protagonitzar 'Hamlet'. D'aquesta manera, el teatre arriba de forma poc habitual en un dijous, mentre que demà la música de Carlos Nuñez entrarà a l'auditori.

'Mestres antics' començarà a 2/4 de 10 al Teatre-auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.