El cor de Malawi Hear Us Children's Choir clou la seva estada amb una actuació


  • Comparteix:

Els membres del cor amb els reponsables de Joventuts Musicals

Els membres del cor amb els reponsables de Joventuts Musicals

El cor infantil Hear Us de Malawi posa el punt final a la seva estada a Sant Cugat amb un concert de cloenda que té lloc aquest diumengea les set de la tarda al Teatre-Auditori. En aquesta actuació, en la qual participen altres agrupacions de la ciutat, es presentarà el seu primer cançoner que recull peces originàries del país africà. La iniciativa forma part del projecte 'Aprenent a cooperar' que té en marxa l'associació Petits Músics del Món amb la col·laboració de Joventuts Musicals (JJMM).

El concert de cloenda del projecte 'Aprenent a cooperar', que compta amb la col·laboració de l'entitat Petits Músics del Món, té lloc aquest diumenge a les set del vespre. L'actuació comptarà amb el Cor Infantil Sant Cugat, el Cor Aglepta, el Cor Viros i l'Escola Coral, que col·laboraran amb el Hear Us Children's Choir de Malawi.

La directora del cor, Julia Kaphamtengo, s'ha mostrat satisfeta de presentar el projecte a la nostra ciutat i ha afegit que a molts amics els agradaria poder haver vingut.

Julia Kaphamtengo

És fascinant. És la primera vegada que venim a Europa. És una oportunitat per mostrar la feina que fem a Malawi. Als nostres amics els agradaria ser aquí amb nosaltres.


El cançoner que es presenta en aquest concert es posarà a la venda i servirà per mantenir el projecte 'Aprenent a cooperar' en marxa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.