'Espriu i companyia. 100 anys' recorda el poeta en un concert al Terra Dolça


Temes relacionats

'Sinerama' omple d'Espriu i de públic la plaça de Barcelona ( 5/jul/13)

Bru de Sala: 'El grau de coneixement dels catalans sobre Espriu fins ara era d'un dos' (12/jun/13)

Quatre hores de lectura de textos d'Espriu per homenatjar l'escriptor (24/abr/13)


  • Comparteix:

Cartell del concert d'aquest divendres / Font: Terra Dolça

Cartell del concert d'aquest divendres / Font: Terra Dolça

L'espai Terra Dolça proposa per a aquest divendres un concert homenatge a Salvador Espriu en l'any del centenari del seu naixement. El santcugatenc Joan Artigas posarà la veu i la guitarra i anirà acompanyat del clarinet, baix i flauta de Pau Domènech; el contrabaix de Jordi Gaspar, i el piano de Sergi Sirvent. L'actuació tindrà lloc a les deu de la nit i l'entrada té un preu de cinc euros.

El concert estarà dividit en dues parts i comptarà amb poemes de Salvador Espriu musicats pel santcugatenc Joan Artigas, a més d'altres peces musicades per Raimon i Ramon Muntaner, tal com ha explicat Artigas en una entrevista al programa 'Ritme santcugatenc' de Cugat.cat.

Joan Artigas

Està dissenyat en dues parts. En la primera part hi haurà poemes d'Espriu musicats per mi, a més d'un musicat per Raimon i un altre musicat per Ramon Muntaner.


A la segona part hi haurà altres poetes 'convidats' per Joan Artigas, com Gabriel Ferrater, Joan Salvat-Papasseit, Miquel Desclot i Miquel Martí i Pol.

No és la primera vegada que Joan Artigas musica els poetes catalans. Seu és l'espectacle 'Tot recordant Pere Quart', que Artigas va portar l'any passat a la Casa de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.