'Elysium' i 'Exorcismo en Georgia' són les estrenes als cinemes santcugatencs


Temes relacionats

Cinesa i Yelmo estrenen aquest dimecres la versió catalana del film 'Avions' (14/ago/13)


  • Comparteix:

Fotograma de la pel·lícula 'Elysium'. / Font: Itsbetterupthere.com/site/

Fotograma de la pel·lícula 'Elysium'. / Font: Itsbetterupthere.com/site/

La por i l'acció venen de la mà aquesta setmana als cinemes de Sant Cugat. Aquest dimecres s'ha estrenat a Yelmo la pel·lícula 'Exorcismo en Georgia', un thriller que tracta les visions d'una nena quan arriba a una nova casa. A més també s'estrena la versió catalana de la pel·lícula 'Avions'. Dissabte, a les dues sales de la ciutat, s'estrenarà 'Elysium', el nou film de Matt Damon.

Aquesta setmana les sales de cinema de la ciutat ofereixen pel·lícules per a tots els gustos i edats. Per al públic infantil cal recordar l'estrena de la versió catalana de la pel·lícula 'Avions', la nova aposta de la productora Disney.

Per als més atrevits, el director Tom Elkins porta un nou film d'exorcisme. 'Exorcismo en Georgia' és un thriller que tracta les visions que veu una nena quan es canvia de casa. Finalment aquests fenomens també són visibles pels seus pares, que pensen que pot ser un misteri que s'hagi conservat des de fa generacions.

L'altre estrena és 'Elysium', un film de ciència-ficció del director de 'Districte 9', Neill Blomkamp. En Max (Matt Damon) lidera una missió per tornar la igualtat a la terra entre pobres i rics, que viuen en una estació espaial anomenada Elysium.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.