L'exposició permanent del Museu del Tapís s'inaugurarà a l'octubre


  • Comparteix:

Imatge de la Casa Aymat

Imatge de la Casa Aymat

El Museu del Tapís inaugurarà la remodelació de la seva exposició permanent a l'octubre. Així ho ha afirmat el director dels Museus de Sant Cugat, Lluís Campins, que ha assegurat que s'hi trobaran noves peces que segueixen la filosofia de l'Escola Catalana del Tapís i un discurs argumental i narratiu de les obres molt més potent.

La remodelació de l'exposició permanent del Museu del Tapís forma part del nou replantejament de l'espai municipal, que pretén aconseguir una reprojecció del museu. Tal com destaca Campins, es tracta de l'únic museu d'aquest gènere artístic al sud d'Europa i un dels tres que existeixen en tot el continent.

El director dels Museus de la ciutat ha destacat que s'hi incorporaran peces que no necessàriament estiguin fetes a l'antiga fàbrica Aymat de Sant Cugat, però que sí que s'emmarquin en la filosofia que desprén l'Escola Catalana del Tapís. A més, també s'ha treballant per potenciar el discurs narratiu de la sala.

Lluís Campins

Fins ara teníem peces produïdes a la Casa Aymat i ara introduirem altres peces i artistes que s'emmarquen en el moviment de l'Escola Catalana del Tapís.


D'aquesta manera volen donar projecció a l'Escola Catalana del Tapís perquè deixi de ser només allò que es va fer a la Casa Aymat i esdevingui un corrent que altres artistes han seguit, basant-se en paràmetres de creació similars.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.