20 anys de Teatre-Auditori amb 639.000 espectadors i prop de 1.000 espectacles


Temes relacionats

El Teatre-Auditori celebrarà 20 anys amb Antònia Font i una festa a l'espai municipal ( 4/set/13)


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori ha sumat 639.850 espectadors en els seus 20 anys de vida, amb una mitjana d'ocupació del 75%. Fins ara, l'equipament municipal ha ofert 985 espectacles amb una aposta clara pel teatre, que ha representat un terç de la seva programació.

En aquesta propera temporada, el Teatre-Auditori arribarà a la xifra dels 1.000 espectacles i als 650.000 espectadors coincidint amb el concert de Fangoria el 22 de novembre.

El regidor de Cultura, Xavier Escura, ha subratllat que aquestes xifres no haguessin estat possibles sense una aposta de ciutat pel món de la cultura, un equip tècnic 'excel·lent', una responsabilitat social corporativa i els prop de 640.000 espectadors que repten l'equipament cultural dia rere dia.

Xavier Escura

Al darrere hi ha una confluència d'astres, que és el que han permès aquest èxit: una aposta de ciutat per la cultura, un equip professional i un repte per a aquests espectadors.


Quant a xifres, els espectacles que ha programat l'equipament cultural s'han centrat en el teatre (318 espectacles), el públic familiar (167), els clàssics (152), la música (140) i la dansa (100), sense oblidar l'humor, la màgia, l'òpera i la poesia.

El regidor de Cultura també ha destacat que el Teatre-Auditori ha dut a terme més de 3.000 activitats complementàries als espectacles i més de 1.000 esdeveniments per a empreses i entitats. A més, 180.000 nens i nenes han gaudit de la programació de l'espai cultural en aquestes dues dècades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.