'Bits', un muntatge del Tricicle per esclatar de riure amb Internet de rerefons


Temes relacionats

Clownic aconsegueixen arrencar una rialla del Teatre-Auditori cada 10 segons ( 4/des/09)

'Garrick' d'El Tricicle creua amb èxit la seva primera estada a Catalunya ( 8/jun/08)

El Tricicle torna a Sant Cugat amb l'obra 'SIT' (29/set/06)


  • Comparteix:

Una vegada més el Tricicle ha arrencat tota mena de riures al Teatre-Auditori

Una vegada més el Tricicle ha arrencat tota mena de riures al Teatre-Auditori

El Tricicle ha estat l'encarregat aquest divendres i dissabte de donar per inaugurada la programació estable dels 20 anys del Teatre-Auditori. Aquesta vegada el trio més conegut de Catalunya ha utilitzat el món d'Internet per enllaçar uns esquetxos que han tingut com a nexe les situacions quotidianes, l'humor gestual i un ritme trepidant.



Joan Gràcia, Paco Mir i Carles Sans, el trio més conegut del país, ha tornat al Teatre-Auditori per demostrar que després de més 30 anys sobre els escenaris el seu humor segueix ben viu. Amb 'Bits' el Tricicle agafa un punt de connexió amb Internet per incorporar un conjunt de gags que, tot i no estar lligats entre ells, mantenen l'essència pròpia d'aquests actors, tal com ha explicat el membre del Tricicle Paco Mir a Cugat.cat.

Paco Mir

'Bits' és un truc que ens hem inventat per poder fer un espectacle ple d'esquetxos, el món d'internet ens anava molt bé per saltar d'un gag a l'altre.


Els espectadors han començat a riure al primer minut de l'espectacle i no ho han deixat de fer fins als aplaudiments. 'Bits', de fet, és l'últim muntatge de creació del Tricicle abans de posar punt final a la seva trajectòria dalt dels escenaris. Segons Mir, després d'aquest muntatge el que faran és recollir en un únic espectacle els millors gags de la història del Tricicle.

Paco Mir

Sempre hem dit que no pensem fer un altre espectacle de creació però abans d'acomiadar-nos sí que farem un recull dels millors gags que hem fet al llarg de tots aquests anys.


El muntatge s'ha pogut veure també aquest dissabte a Sant Cugat. Després s'instal·larà a Barcelona perquè el públic de la capital pugui tornar a gaudir de l'humor característic d'un trio que sembla que no hagi de passar mai de moda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.