Tomàs Grau signa exemplars de la seva obra 'El desertor' a la llibreria Alexandria


  • Comparteix:

Explica la vida d'un jove de vint anys amb anhels de superació i ganes de trencar motlles.

Explica la vida d'un jove de vint anys amb anhels de superació i ganes de trencar motlles.

L'escriptor santcugatenc Tomàs Grau ha firmat el seu primer llibre a la llibreria Alexandria. Amb el títol 'El Desertor', la novel·la narra les vivències d'un jove que ha d'abandonar les seves aspiracions personals per ajudar la seva família.

L'obra, publicada per l'editorial Cossetània, és la primera novel·la del santcugatenc Tomàs Grau, que ha reproduït en aquestes pàgines la història d'un noi de pagès, que, davant la possibilitat d'haver d'allistar-se a l'exèrcit, decideixi desertar i marxa exiliat a França.

La història, que se situa a la Catalunya de la post-guerra, transcorre en una ciutat del Vallès. Tomàs Grau ha dit que els fets del llibre podien haver succeït a Sant Cugat:

Tomàs Grau

La història transcorre en un poble del vallès, que podria ser Sant Cugat, però no ho és. Tot i així, cito Sant Cugat, perquè és el meu poble.


La novel·la es caracteritza pel seu alt component històric, i en certa manera autobiogràfic. El germà de l'escriptor, l'artista Josep Grau Garriga, s'ha encarregat de fer les il·lustracions del llibre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.