'El consejero' Michael Fassbender porta l'últim de Ridley Scott als cinemes


  • Comparteix:

Cartell de 'El consejero' / foto: Thecounselormovie.com

Cartell de 'El consejero' / foto: Thecounselormovie.com

El thriller 'El consejero', protagonitzat per Michael Fassbender i dirigit per Ridley Scott, s'estrena aquest divendres als cinemes locals. La pel·lícula d'animació 'Frozen' també es podrà veure als dos espais i Cinesa l'ofereix doblada al català. El drama 'Mis días felices' completen les estrenes de la setmana als Yelmo.

Michael Fassbender, Javier Bardem, Cameron Diaz, Brad Pitt i Penélope Cruz són els noms que inclou el repartiment d'aquest thriller dirigit per Ridley Scott. La cinta narra les peripècies d'un advocat que cau en el món de les drogues. És el primer guió cinematogràfic de l'escriptor Cormac McCarthy.

'Frozen. El reino de hielo' explica com viuen els súbdits del regne que ha estat condemnat a un hivern etern. Anna, la protagonista, iniciarà un viatge amb Kristoff, un home de les muntanyes a la cerca de la Reina de la Neu per trencar l'encanteri. Durant el camí hauran de fer front a temperatures extremes i estranyes criatures per aconseguir l'objectiu.

'Mis días felices' és una proposta francesa dela directora Marion Vernoux. És un drama que parla de la jubilació i com omplir el temps lliure. La protagonista, Caroline, no porta bé la jubilació però tot canvia quan menys ho espera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.