Trucupas arrencarà la gira de presentació del seu disc des de Sant Cugat


  • Comparteix:

Els membres del grup Trucupas / Foto: Trucupas

Els membres del grup Trucupas / Foto: Trucupas

El trío musical Trucupas començarà la gira de presentació del seu primer disc amb un concert aquest dijous a El Siglo. El grup, que abans s'anomenava Jonotrucupas, també portarà el seu folk-rock fins a Barcelona, Girona, Florència i Campobasso, al sud d'Itàlia, en diversos concerts per donar a conèixer el seu àlbum.

Trucupas està format pel santcugatenc Miquel Martínez, a la flauta i al saxo; el guitarrista Luca Palazzo i el percussionista Jaume Parera. El trio arrencarà la gira a dos quarts de deu de la nit a El Siglo. El músic santcugatenc Carlitos serà el teloner del concert. Trucupas també actuarà aquest divendres a la sala La Sonora de Gràcia i diumenge a l'espai As de Copes de Girona, on els acompanyaran Bolló i la BolloTrucupas Backing Band.

El seu primer àlbum s'ha publicat al gener i consta de set cançons, entre les quals hi ha 'Il fontanero', 'Crepúsculo' i 'Teatro A'. Trucupas va néixer el 2012 a Florència i ha actuat a Itàlia, França i l'Estat espanyol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.