L''Eufòria' de Xavier Bosch, quart llibre de ficció en català més venut per Sant Jordi


Temes relacionats

'Eufòria' de Xavier Bosch, el quart llibre de ficció en català més venut a Catalunya (24/abr/14)

La novel·la, protagonista aquest Sant Jordi amb els escriptors locals (23/abr/14)

Els lectors coneixen el Xavier Bosch més proper a la presentació d''Eufòria' (12/mar/14)

Xavier Bosch: 'La força dels mitjans ve del que publiquen i del que callen' (27/feb/14)


  • Comparteix:

Els periodistes Xavier Bosch i Mònica Planas, en un acte recent a Sant Cugat

Els periodistes Xavier Bosch i Mònica Planas, en un acte recent a Sant Cugat

La novel·la 'Eufòria' de l'escriptor santcugatenc Xavier Bosch es confirma com el quart llibre de ficció en català més venut per Sant Jordi, segons el rànquing definitiu que ha publicat el Gremi de Llibreters aquest dilluns. 'L'analfabeta que va salvar un país' de Jonas Jonasson, 'Desig de xocolata' de Care Santos i 'L'altra' de Marta Rojals ocupen el podi de les obres més venudes en aquesta categoria.

El rànquing que ha publicat el Gremi de Llibreters es basa en les vendes del dia de Sant Jordi però també en les dels dies previs. De fet, totes les obres que recopila aquesta classificació només representen el 7% del total de llibres venuts arreu de Catalunya durant la Diada de Sant Jordi.

'Eufòria' és la tercera aventura literària del periodista Dani Santana. Després de 'Se sabrà tot' i 'Homes d'honor', Bosch explota de nou el thriller periodístic però ara endinsant-se en els negocis turbulents de la indústria farmacèutica, amb la comunicació 2.0 com a teló de fons. De la mà de Santana, l'obra aborda 'la relació perversa' entre el poder i el periodisme cosa que, segons Bosch, l'ha permès defensar la necessitat més que mai d'estar informats, i en qualsevol format.

'L'analfabeta que va salvar un país', de Jonas Jonasson, ha ocupat la primera posició en la categoria de ficció en català. Després de l'èxit del llibre 'L'avi de 100 anys que es va escapar per la finestra', l'escriptor suec presenta un nou personatge, Nombeko. Es tracta d'una noia que comença netejant lavabos i però que acabarà convertint-se en física nuclear autodidacta, fet que li permetrà entrar en contacte amb els alts càrrecs de Suècia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.