'Malditos vecinos' i '3 días para matar', principals estrenes a la ciutat


  • Comparteix:

Protagonistes de la pel·lícula 'Malditos vecinos'

Protagonistes de la pel·lícula 'Malditos vecinos'

'Malditos vecinos' i '3 días para matar' són les principals estrenes a les cartelleres de la ciutat d'aquest divendres. Els dos films es poden veure a Cinesa i a Yelmo. Aquest últim projecta, a més, com a novetat de la setmana 'Los ojos amarillos de los cocodrilos' i 'Violetta. La última emoción'.

'Malditos vecinos'

La pel·lícula és una comèdia sobre una jove parella que després del naixement del seu primer fill es veu obligada a viure a una casa al costat d'una fraternitat. El film està protagonitzat per Zac Efron, Seth Rogen i Rose Byrne.



'3 días para matar'

Kevin Costner es posa en la pell d'un agent del servei secret amb una malaltia terminal. Durant el llargmetratge, el personatge accepta prendre una droga experimental que li salvarà la vida a canvi de fer una última i perillosa missió.

L'actor està acompanyat en aquesta ocasió de la jove actriu Hailee Steinfeld.



'Los ojos amarillos de los cocodrilos'

El film explica la història de dues germanes completament oposades: Joséphine, historiadora especialitzada en el segle XII, separada i enfrontada a les dificultats de la vida, i Iris, una bella dona rica i amb una vida simple i buida. Una nit durant una sopa amb amics, Ires pressumeix d'estar escrivint una novel·la. Atrapada en la seva mentira, aviat haurà de recórrer a la seva germana Joséphine perquè li escrigui en el seu lloc a canvi de fer front al deutes que li ha deixat el seu marit fugit. El que elles no saben és que l'èxit del llibre canviarà per sempre la seva relació i transformarà radicalment les vides de qui també les envolten.

Karole Rocher, Patrick Bruel, Jacques Weber i Julie Depardieu protagonitzen aquesta història que també compta amb la participació del català Quim Gutiérrez.



'Violetta. La última emoción'

La sèrie Violetta és una producció Disney que ha conquerit l'Amèrica Llatina i Europa. Les estrelles de la petita pantalla van realitzar una gira per Europa durant el 2013 portant a tots els seus seguidors, la música de la sèrie en directe. Ara es projecta la pel·lícula que en dóna fe.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.