El PP creu que la defensa dels interessos del país passa pel vot a la seva formació


  • Comparteix:

Carreras aquest dissabte a la plaça d'Octavià

Carreras aquest dissabte a la plaça d'Octavià

El president del PP a la ciutat, Jordi Carreras, ha vinculat aquest dissabte la defensa dels interessos de Catalunya a la força dels populars catalans al Congrés i al Senat. Per Carreras, si es compleixen els pronòstics que donen una gran majoria a la seva formació, la presència d'un gran nombre de diputats catalans del PP serà la millor manera de respondre a les necessitats de Catalunya. El també número 25 a les llistes del PPC ha reiterat que la prioritat és ara treure l'Estat espanyol de la crisi.

El PP creu que una gran majoria del seu partit és la millor manera de garantir una ràpida sortida de la crisi. A més, Carreras reclama el suport als populars catalans perquè aquests puguin situar els interessos de Catalunya a la política espanyola.

Jordi Carreras

El vot de Catalunya al PP és fonamental per aconseguir un govern espanyol fort que s'entengui bé amb la situació catalana i defensi els seus interessos.







El PP local ha sortit aquest dissabte al carrer amb una paradeta a la plaça d'Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.