L'Associació de Comerciants i Empresaris de Valldoreix aposta pel petit comerç


  • Comparteix:

L'associació de comerciants i empresaris de Valldoreix demana que s'aposti pel petit comerç i la descentralització. Així ho manifestaran a partir del setembre, amb diferents propostes encaminades a aquest objectiu, sobretot després de saber que s'ha retirat el Pla Especial d'Usos que planejava construir un gran centre comercial davant el futur casal cívic.

L'associació de Comerciants i Empresaris de Valldoreix aposta pel comerç petit i per la seva descentralització, i així ho faran saber a l'Entitat Metropolitana Descentralitzada de Valldoreix, tal i com han explicat els seus membres en aquesta emissora. Un cop el Pla Especial d'Usos, fomentat des de l'Ajuntament de Sant Cugat, ha estat retirat, les característiques de Valldoreix d'adiuen més amb un comerç petit i molt variat, tal i com ha explicat Carles Belmonte, membre de l'Associació.

Carles Belmonte

Valldoreix no és Sant Cugat, i les seves característiques fan pensar en la idoneïtat d'apostar per un comerç petit i descentralitzat, en contra dels grans centres comercials.


Tot i així, els seus membres són conscients de la limitació de competències de l'EMD, i no pretenen lluitar contra la tendència de la majoria de ciutadans de realitzar les compres als grans centres comercials, però destaquen els beneficis que el petit comerç pot aportar als pobles. Així ho ha explicat Rosa Maria Marquès, membre de l'Associació.

Rosa Maria Marquès

Tot i que no es pot lluitar contra les compres als grans centres comercials, el comerç petit i descentralitzat aporta molt beneficis a pobles com Valldoreix.


La fira de parades durant la propera Festa Major serà l'aparador que donarà a conèixer als valldoreixencs les propostes d'aquesta associació, des de la que es destaca el paper fonamental que hi juguen els empresaris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.