Fertres Construcciones es traslladarà al costat de l'Hípica Can Caldés

L'empresa, que actualment està ubicada a Can Barata, també traslladarà la casa de materials Servimat


  • Comparteix:

Terreny on s'ubicaran Servimat i Fertres / Foto: Fertres

Terreny on s'ubicaran Servimat i Fertres / Foto: Fertres

L'empresa de construcció Fertres Construcciones i la seva divisió Servimat es traslladaran a finals de 2025 al terreny del costat de l'Hípica Can Caldés, concretament, a l'avinguda de les Corts Catalanes, 17. Actualment, les instal·lacions d'aquesta empresa, propietat dels germans Fernández, es troben a Can Barata. Un dels propietaris, Guillermo Fernández, ha explicat a Cugat Mèdia que a la nova localització construiran un edifici que inclourà la casa de materials Servimat, les oficines de Fertres Construcciones i un pàrquing soterrat per a clients i vehicles de l'empresa.

Els germans Fernández van engegar una empresa de reparacions per a particulars, fa 35 anys, des de casa seva, a Valldoreix. Avui, ja compten amb una plantilla de 46 treballadors, repartits entre l'empresa de construcció i la casa de materials. El gruix principal de la seva feina és per a les administracions públiques, tot i que també treballen per a particulars.

Entre les obres més importants que han dut a terme, destaquen la reurbanització de carrers i places, com el carrer Hospital, a Sant Cugat, o el carrer Calvari, a les Planes; la construcció de nous habitatges, com un conjunt de cases unifamiliars a Mira-sol; la rehabilitació d'edificis municipals, com la Casa Mònaco o el local de l'Esbart, i treballs de manteniment de la via pública a Sant Cugat, Mataró i Mira-sol, entre molts altres projectes.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.