PIMEC premia Biodenti-Cell com la microempresa més competitiva

La microempresa santcugatenca va néixer el 1985


  • Comparteix:

Joan Maria Vilaseca ha recollit el guardó / Foto: Sergi Alcázar

Joan Maria Vilaseca ha recollit el guardó / Foto: Sergi Alcázar

L'empresa santcugatenca Biodenti-Cell ha guanyat el guardó 'MIPIME més competitiva' en la categoria de microempreses dels Premis PIMES, que organitza PIMEC. En la 36a edició d'aquesta iniciativa, s'han reconegut les millors iniciatives empresarials que es desenvolupen a Catalunya. El reconeixement a l'empresa santcugatenca l'ha recollit el director general de Biodenti-Cell, Joan Maria Vilaseca.

Biodenti-Cell va néixer el 1985 i forma part del sector de les TIC, on aporta solucions de biometria avançada. Tanmateix, el 2017 van redefinir el seu rumb a través d'un canvi d'accionistes on van donar més control al client de les dades biomètriques. La micromepresa santcugatenca forma part d'un projecte conjunt amb una cinquantena d'empreses, Pimec i la Diputació de Barcelona, amb l'objectiu de definir un pla de creixement a tres anys vista, que Biodenti-Cell ja ha completat en un 85%, amb un augment de la contratació i una internacionalització de la microempresa.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.