Grifols col·loca 1.000 milions d'euros en bons sènior garantits al 7,5% amb venciment el 2030

La companyia assenyala que es posa de manifest la "confiança dels mercats financers en la solidesa del negoci"


  • Comparteix:

Edifici de la farmacèutica a Sant Cugat / Foto: ACN

Edifici de la farmacèutica a Sant Cugat / Foto: ACN

La multinacional catalana Grifols, amb seu a Sant Cugat, ha anunciat la col·locació de 1.000 milions d'euros en bons sèniors garantits al 7,5% amb venciment el 2030, segons ha informat la companyia en un comunicat. Els fons obtinguts amb aquesta operació s'utilitzaran per amortitzar els fons no garantits amb venciment el 2025. 'Aquesta transacció suposa una important fita financera subratllant la confiança dels mercats financers en la solidesa del negoci i la resiliència operativa de Grifols', assenyala la farmacèutica, actualment immersa en la crisi per les acusacions de Gotham City Research.

El president executiu de Grifols, Thomas Glanzmann, ha expressat la seva satisfacció per haver tancat aquesta col·locació i ha assegurat que "reflecteix la fortalesa del nostre negoci i la confiança que el mercat del deute té en la nostra salut financera".

Per tancar la col·locació dels bons, Grifols ha comptat amb Osborne Clarke i Proskauer Rose LLP com a assessors legals i Deutsche Bank n'ha estat l'agent col·locador.

Paral·lelament, Grifols continua avançant en el tancament de la venda de la seva participació a Shanghai RAAS al Grup Haier per 1.800 milions de dòlars, tal com tenia previst.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.