Delphi inverteix 22 milions a les plantes de Sant Cugat i Sant Vicenç dels Horts


  • Comparteix:

La multinacional nord-americana Delphi inverteix 22 milions d'euros a les dues plantes que té a Catalunya, una d'elles a la nostra ciutat. Aquest anunci coincideix amb el tancament definitiu de la fàbrica de Puerto Real a Cadis.

Segons informa el 'Dossier Econòmic de Catalunya', el fabricant de components d'automoció ha intensificat l'activitat de la fàbrica de Sant Cugat i ha reforçat la plantilla amb vint noves contractacions temporals. D'aquesta manera, la multinacional nord-americana ha inclòs una partida de 22 milions d'euros fins al 2009 per a la planta santcugatenca i per una altra que l'empresa té a Sant Vicenç dels Horts.

Segons el suplement econòmic, els treballadors es mostren satisfets amb el grau d'inversions de la multinacional però recorden que serà precisament aquest capítol el que marcarà les negociacions del pròxim conveni col·lectiu, que s'ha de revisar l'any que ve.

D'altra banda, Delphi ha decidit traslladar una part del departament d'enginyeria de bombes d'injecció que fins ara estava a una planta francesa a la fàbrica de Sant Cugat. D'aquesta manera, la planta de la nostra ciutat se situarà com a llançadora de nous dissenys i productes cap a altres centres productius.

Segons el responsable de Delphi a Espanya, Alberto Rojas, aquesta decisió demostra 'l'aposta de Delphi a Catalunya' i afegeix que això podria aportar majors garanties a l'activitat futura de la multinacional nord-americana a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.