Sant Cugat acollirà una fira dedicada al crèdit


  • Comparteix:

Web d'Aefol / Font: Aefol.com

Web d'Aefol / Font: Aefol.com

Una fira reunirà empresaris i entitats financeres en la primera edició de la fira del crèdit que se celebrarà a Sant Cugat. És una iniciativa de la companyia Aefol, ubicada a Sant Cugat, que té l'objectiu d'apropar petits i mitjans empresaris al crèdit. La cita, que es durà a terme el 28 de novembre i serà oberta a tothom, tindrà sessions tècniques i de networking per aprofundir en aquesta qüestió.

La iniciativa neix arran de les trobades mensuals que impulsa Aefol amb empresaris de la comarca i que han posat de relleu les dificultats que tenen les companyies per accedir al crèdit. El director de l'empresa i impulsor de la iniciativa, Josep Lozano, ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que la intenció és aconseguir que les empreses accedeixin al crèdit.

Josep Lozano

El sector de la banca diu que hi ha diners. El que passa, de vegades, és que no es demana correctament o no hi ha garanties. Nosaltres volem posar en contacte les empreses amb les finances.


La cita serà al restaurant Can Ametller i inclourà una jornada tècnica on participaran assessors i experts del sector del crèdit que oferiran mecanismes per accedir al capital. També s'analitzaran casos concrets i es donaran a conèixer fonts de finançament poc conegudes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.