Cs torna a portar a la Junta Electoral la retirada de la pancarta de suport als 'presos polítics'

L'agrupació taronja reclama que es garanteixi la neutralitat dels edificis públics


  • Comparteix:

Ciutadans (Cs) insisteix. El partit reclama a la Junta Electoral que faci retirar la simbologia partidista de l'ajuntament, com és el cas de la pancarta de suport als 'presos polítics'. L'escrit presentat a l'organisme electoral demana que es garanteixi la neutralitat dels edificis públics, especialment en període electoral. Aquesta nova petició, que el partit taronja ja ha presentat en altres convocatòries electorals, i que ha obligat el consistori a eliminar aquest tipus de simbologia temporalment, se suma a la sentència per una altra denúncia de Cs que ordena la retirada 'immediata' del llaç groc i la pancarta de manera permanent. L'Ajuntament ja ha presentat un recurs contra aquesta sentència que està pendent de resolució.

De moment, la pancarta continua penjada de la façana del consistori. Cs, però, adverteix que "no hi ha debat" i que s'haurà de retirar.

"La va retirar Mercè Conesa quan hi era, també Carmela Fortuny i ara li tocarà retirar-la a Mireia Ingla. És un tema que no s'ha de debatre", ha assegurat el portaveu de Cs, Aldo Ciprian, a Cugat Mèdia.

De fet, el nou govern municipal ja va girar la pancarta durant les últimes eleccions, les espanyoles del 10 de novembre del 2019. Una vegada tancat el període electoral la pancarta es va tornar a posar del dret.




Aldo Ciprian

La va retirar la Mercè Conesa quan hi era, també la Carmela Fortuny i ara li tocarà retirar-la a la Mireia Ingla. És un tema que no s'ha de debatre. És independent a la denúncia, però conclourà de la mateixa manera: no es poden tenir símbols polítics a les façanes dels ajuntaments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.