Carod Rovira diu als militants locals que ERC aconseguirà a les municipals el seu millor resultat


  • Comparteix:

Carod Rovira i Eduard Pomar en una imatge d'arxiu

Carod Rovira i Eduard Pomar en una imatge d'arxiu

El president de les JERC de Sant Cugat, Antoni Ramon, i el president de la UESC, Enric Tomàs, ocuparan el segon i tercer lloc de la llista d'Esquerra Republicana que encapçala Eduard Pomar. L'alcaldable d'ERC encara el repte de doblar els regidors al consistori, mentre el secretari general del partit, Josep Lluís Carod Rovira, assegura que aquest any la formació aconseguirà els millors resultats de la història. Carod Rovira va presidir ahir el sopar de presentació de la llista d'ERC per a les municipals de Sant Cugat.

Esquerra Republicana ha presentat la llista amb què concorrerà a les municipals, amb persones molt vinculades al teixit associatiu de Sant Cugat, i personalitats conegudes, com l'escriptor Víctor Alexandre o l'actual regidora Sara Bertran, que ocupa el cinquè lloc a les llistes.

Eduard Pomar ha assegurat que compta amb un equip il·lusionat i amb ganes de transformar la ciutat, després d'uns anys de govern que -asseguren- ha seguit polítiques excloents. Segons Pomar, el que cal ara és incidir en la política d'habitatge i compassar els serveis al ciutadà al creixement urbanístic:

Eduard Pomar

ERC afronta aquestes eleccions municipals amb un lema que és més per la natura, més pel progrès, més per Sant Cugat


El secretari general d'Esquerra, Josep Lluís Carod Rovira, ha acompanyat Pomar a la seva presentació oficial. Carod Rovira ha subratllat el creixement constant que el partit està aconseguint, tant a Sant Cugat com a la resta de Catalunya. El secretari general ha assegurat que els últims anys de govern popular fan veure a molts catalans que Espanya no defensa els interessos de Catalunya. Segons Carod Rovira, l'alternativa progressista i catalanista d'ERC aconseguirà els millors resultats de la democràcia:

Josep Lluís Carod Rovira

Demanem el vot de la convicció, el de la gent que dirà que voto aquests perquè són els meus


L'alcaldable d'ERC ha desgranat part de les seves propostes electorals, centrades en l'equilibri territorial i mediambiental, la millora de la qualitat de vida i la promoció de la cultura en català.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.