El PSC proposa crear un hotel d'entitats i un centre obert pels artistes locals


  • Comparteix:

El partit dels socialistes proposa crear un hotel d'entitats i un centre obert a tots els artistes de la ciutat com a part dels seus compromisos amb la cultura. Pel PSC un dels reptes fonamentals per Sant Cugat és aconseguir l'arrelament de tots els ciutadans amb el treball colze a colze de l'Ajuntament i les entitats culturals.

En un acte obert als representants de les associacions i entitats de la ciutat, l'alcaldable socialista, Jordi Menéndez, ha assegurat que Sant Cugat reuneix les condicions econòmiques i socials per fer una política cultural de primer nivell. Per Menéndez, aquest camí cap a l'excel·lència passa per potenciar la cultura de base, amb un treball que ha de néixer d'una administració que s'impliqui en el ric teixit associatiu de la ciutat:

Jordi Menéndez

L'Ajuntament no pot fer sol la feina d'aconsegur un major arrelament dels ciutadans a la nostra ciutat


Aquest canvi passa, segons Menéndez, per una actitud de l'Ajuntament humil, oberta i de reconeixement a la feina de les entitats. Les propostes concretes en matèria cultural les ha desgranat la candidata socialista a ocupar aquesta regidoria, Neus Sotomayor. El principal compromís del PSC és convertir el Consell de Cultura en un òrgan participatiu:

Neus Sotomayor

Cal fer del Consell de Cultura un consell real de participació


El PSC també proposa crear una comissió de treball de patrimoni i una altra de solidaritat. A més els socialistes es comprometen a potenciar els equipaments culturals dels districtes i que la societat civil participi en la gestió del Teatre Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.