ERC proposa modificar els consells de districte per potenciar la participació ciutadana


  • Comparteix:

L'alcaldable d'ERC, Eduard Pomar

L'alcaldable d'ERC, Eduard Pomar

Esquerra Republicana ha proposat la modificació dels consells de districte per convertir-los en òrgans de participació real dels ciutadans. Els republicans consideren que els veïns han de poder co-decidir, conjuntament amb l'Ajuntament, els pressupostos del districte i les inversions en equipaments.

L'alcaldable d'ERC, Eduard Pomar, ha qualificat d'inadequat l'actual funcionament dels consells de districte. Segons Pomar, les reunions dels consells són purament informatives, i per tant no compleixen la seva funció com a mecanismes de participació. El cap de llista d'ERC és partidari de la modificació del ROM per convertir els consells de districte en instruments de co-decisió.

Eduard Pomar

Creiem que els consells de districte actuals no són els adequats


D'altra banda, per Esquerra Republicana l'import de les contribucions especials que han de pagar els veïns dels districtes per la urbanització dels carrers és abusiu. Pomar ha proposat que la proporció del cost de les obres que han d'assumir els propietaris sigui del 76 per cent.

Pomar ha fet aquestes declaracions en el debat amb els candidats que ha organitzat aquest diumenge l'associació de veïns de Mira-sol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.