Esquerra Republicana pretén urbanitzar tots els carrers de Mira-sol


  • Comparteix:

El candidat d'ERC a l'alcaldia de la ciutat, Eduard Pomar

El candidat d'ERC a l'alcaldia de la ciutat, Eduard Pomar

Recuperar el llac que existia a Can Ganxet i vianantitzar tots els carrers del districte són dos dels punts principals d'Esquerra Republicana de Catalunya per Mira-sol. El partit també contempla reivindicacions històriques com l'ampliació i millora de les instal·lacions esportives o la creació de més escoles bressol.

Dins dels temes urbanístics més urgents, ERC també destaca l'arranjament de la plaça de Can Borràs ja que el trànsit, afirma, constitueix un greu perill pels infants; la construcció de dues rotondes a Mas Janer i el soterrament de les línies elèctriques. Igualment d'importants són les actuacions per protegir la natura que se centren en la cura del Parc i l'Estany dels Alous i en l'arranjament del bosc de Can Ganxet. Sara Bertran, número 5 de la llista, ha presentat una de les seves propostes més ambicioses en aquest tema.

Sara Bertran

Un arquitecte ens va dir que és possible recuperar el llac


La formació també ha aprofitat aquesta presentació a Mira-sol per donar a conèixer una proposta innovadora com la creació del delegat d'ERC a cada districte. Es tracta d'una persona a l'abast dels veïns per intentar solucionar qualsevol problema que puguin tenir i ajudant-los amb els tràmits amb l'ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.