El PSC aposta per potenciar les polítiques socials en la propera legislatura


  • Comparteix:

Carme Laboria, Isabel Sierra i Montserrat Capdevila

Carme Laboria, Isabel Sierra i Montserrat Capdevila

El PSC es compromet a mantenir íntegrament l'estat del benestar tal com està concebut actualment i apostar per polítiques socials que permetin la igualtat dels catalans. La socialista santcugatenca Isabel Sierra i la regidora de Terrassa Carme Laboria, candidates al Parlament, i la diputada sabadellenca Montserrat Capdevila han desplegat el programa electoral del partit en la seu dels socialistes a Sant Cugat i han col·locat la formació dels aturats com un dels eixos centrals de 'la Catalunya del futur'.

Les polítiques socials han estat la base sobre la qual els socialistes han centrat el seu acte de campanya a la ciutat. La regidora socialista a l'Ajuntament de Terrassa i candidata al Parlament, Carme Laboria, ha assegurat que amb un govern d'esquerres i socialista les quatre potes de l'Estat del Benestar: la sanitat, l'educació, les polítiques de dependència i les pensions no es veuran retallades.

Carme Laboria

Volem sortir de la crisi sense deixar ningú enrera. No volem mutilar l'estat del benestar.


El PSC aposta per mantenir i potenciar els drets socials, i és en aquest sentit que consideren la formació i la professionalització com una de les claus per reincorporar els aturats en el mercat laboral.

Carme Laboria

La formació és la nostra clau per sortir de la crisi. Si no apostem per polítiques socials per formar els aturats, tindrem ciutadans de primera i de segona.




La santcugatenca socialista Isabel Sierra ha subratllat la importància de desenvolupar activitats econòmiques en favor de la investigació i d'impulsar un acord estratègic entre el sector públic, el sector privat i la universitat, que 'ha d'exercir un paper social més fort amb transferència de coneixement a la societat'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.