Valldoreix Decideix critica la lectura que fa l'EMD de les recomanacions del Síndic


  • Comparteix:

Representants de Valldoreix Decideix

Representants de Valldoreix Decideix

Valldoreix Decideix considera que l'EMD de Valldoreix fa una lectura 'reduccionista' de la recomanació que ha fet el Síndic de Greuges de Sant Cugat sobre el reglament d'usos del Casal de Cultura d'aquest territori. Segons la plataforma política, l'escrit del Síndic posa en evidència que el criteri del govern valldoreixenc per negar la utilització de l'equipament per a un acte polític és 'arbitrari' i demostra la seva manca de servei a la ciutadania.

El presidenciable de Valldoreix Decideix, Noël Climent, critica que un govern tingui, en l'actualitat, un reglament que 'prohibeixi' o 'limiti' la capacitat d'expressió i reunió política.

Noël Climent

No hi pot haver un reglament que estigui prohibint o limitant la capacitat d'expressió de la ciutadania. Si algú vol fer una reunió per parlar de política, només faltaria que no es pogués fer.


Tot i que l'EMD ja ha anunciat que modificarà el reglament d'usos del Casal de Cultura de Valldoreix per recomanació del Síndic de Greuges local per evitar ambigüitats en la cessió de l'espai per activitats que no siguin de caràcter cultural o lúdic, Valldoreix Decideix considera que la seva resposta és 'pretensiosa' perquè s'hauria de fer una junta de veïns extraordinària abans de les eleccions municipals del 24 de maig per solucionar-ho, cosa que veuen improbable.

Valldoreix Decideix ja ha avançat que ells demanaran utilitzar la Nau de Cultura per a la campanya electoral i que serà, en aquest cas, la junta electoral de zona la que doni el vistiplau a la petició, i no l'EMD.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.