Candidats a l'alcaldia demanen participació


  • Comparteix:

Els candidats a l'alcaldia de les formacions que tenen representació al ple municipal han coincidit a destacar la importància de la participació en aquests comicis municipals. La jornada es desenvolupa sense incidències destacables als 26 col·legis electorals de Sant Cugat i la participació és superior, de moment, a la registrada el 2011.

L'alcaldable de CiU i alcaldessa, Mercè Conesa, ha votat al col·legi situat a l'escola Pi d'en Xandri. Allà ha remarcat la importància del vot per donar sentit a l’estat democràtic.

Mercè Conesa

Jo crec que avui el més important és que moltes persones participin i votin perquè realment el que importa és donar sentit a l'estat democràtic. Avui el primer de tot és desitjar que hi hagi una màxima participació.


De la seva banda el cap de llista del PP, Jordi Carreras, que ha votat al Casal de Cultura de Valldoreix, ha afirmat que espera que hi hagi una gran participació.

Jordi Carreras

Juga més que en altres eleccions perquè ara estem en una situació política complicada i típica, vist el que ha passat anys enrere, i el que esperem és que hi hagi una gran afluència, que tots els santcugatencs vagin a votar i que posin les coses al seu lloc.


Des del pav 3 de la Rambla del Celler, el candidat del PSC, Pere Soler, ha dit que espera que voti el màxim de gent, com a símptoma de democràcia.

Pere Soler

Que voti el màxim possible de gent, perquè com més gent voti més democràcia hi haurà i que apel·lin el seu sentiment de Sant Cugat i de qui vol que, els propers quatre anys, dirigeixi el destí d'aquest municipi.


L'alcaldable d'ICV-EUiA, Roser Casamitjana, que també ha exercit el seu dret a vot al Casal de Cultura de Valldoreix, ha afirmat que aquestes eleccions juguen un paper important per donar veu als ciutadans.

Roser Casamitjana

Crec que s'hi juga donar un tomb a la ciutat, perdre la majoria absoluta que tenim des de fa molts anys i que la gent pugui participar i les minories puguem tenir més veu al consistori.


La candidata de la CUP-PC, Núria Gibert, que ha votat a les piscines del Parc Central, ha subratllat que esperen una bona participació.

Núria Gibert

Esperem que aquesta majoria es trenqui, esperem pujar molt en suport. Tenim aquesta sensació i que com a mínim hi hagi una bona participació, evidentment.


10 candidatures polítiques concorren en aquestes eleccions municipals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.