100% escrutat: guanya CiU sense l'absoluta i la segueixen la CUP i C's


  • Comparteix:

Amb el 100% de vot escrutat, CiU guanya les eleccions a Sant Cugat amb 11 regidors, a dos de la majoria absoluta. La segueixen: la CUP (4), C's (3), ERC (3), ICV-EUiA (2), el PSC (1) i el PP (1). Queden lluny del 5% per entrar al ple: la uaSC, VOX-FiV i SI.

La participació de les eleccions muncipals a Sant Cugat ha estat del 60,34%, segons les dades del consistori. Això suposa un increment de gairebé cinc punts percentuals per sobre dels comicis de fa quatre anys. A les vuit del vespre, han tancat els 26 col·legis electorals de la ciutat.

En total, han votat 36.281 persones de les 60.123 que tenien dret a vot en el municipi. Aquestes xifres són provisionals, a l'espera d'afegir-hi els vots per correu i els dels integrants de les meses. El 2011, van votar 30.775 persones de les 55.381 inscrites al cens electoral.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.