El PP incorpora a la llista municipal exregidors com Bergua, Tizón i Carreras


  • Comparteix:

Álvaro Benejam en una imatge d'arxiu amb Alfredo Bergua / Foto: Cugat.cat

Álvaro Benejam en una imatge d'arxiu amb Alfredo Bergua / Foto: Cugat.cat

Álvaro Benejam, alcaldable del PP i president local, estarà acompanyat com a número 2 a les eleccions municipals per l'exregidor de la formació Alfredo Bergua. A més, la llista popular incorpora com a noms destacats a les seves files el número 6 i president de Nuevas Generaciones de la ciutat i al 16 l'exregidor d'UDC Xavier Tizón. La candidatura la tanca el també exregidor i expresident local del partit Jordi Carreras.

Segons el PP, es tracta d'una candidatura que 'combina experiència i joventut, de persones representatives dels diferents districtes'. Així, incorpora Alfredo Bergua, que va ser regidor popular entre el 1999 i el 2007, i Jordi Carreras, que tanca la llista. De fet, Benejam va ser el número 2 de la candidatura de Jordi Carreras a les anteriors eleccions municipals. Quan Carreras va renunciar a l'acta de regidor arran de la desfeta electoral, Benejam va esdevenir portaveu del grup municipal. En la convocatòria electoral de 2015, els populars van passar de ser la segona formació del ple a ser l'última amb un sol regidor. El santcugatenc també va substituir Carreras al capdavant del PP, presidència que va revalidar el 2017 per unanimitat.

Benejam ha destacat, en declaracions a Cugat.cat, l''experiència' de Bergua al govern municipal com a regidor entre el 2000 i el 2003 i el seu valor com a actiu del partit. A més, també ha remarcat la 'transversalitat' de la llista en l'àmbit social i ha assegurat que treballen amb l'horitzó, tot i que ha admès que és difícil, dels quatre regidors que va aconseguir la formació l'any 2011 amb l'objectiu de tenir una ciutat 'ben gestionada, amb una fiscalitat adequada, que estigui més neta i que no hi hagi problemes de convivència entre independentistes i no independentistes'.

Després de Bergua, ocupen el tercer, quart, i cinquè lloc de la candidatura, respectivament, Patricia Rubio, César Calzada i Elitxu Antón.

La llista del PP a les eleccions municipals
1. ÁLVARO BENEJAM PERETÓ
2. ALFREDO BERGUA VALLS
3. PATRICIA RUBIO ESTEBAN
4. CÉSAR CALZADA VÁZQUEZ
5. ELITXU ANTÓN ALBISU
6. IGNACIO RIGAU TUSELL
7. ESTHER CABELLO VIRTO
8. JAVIER GALLARDO ALDAY
9. JUAN PEDRO JURADO CUBERO
10. ALICIA MORA SANGRÁ
11. JUAN RAMON BRUSTENGA MARTÍNEZ
12. VERÓNICA VARGAS CÉLIX
13. ALBERTO LIPPERHEIDE STRACK
14. GERARD LLATJÓS FONTANALS
15. INMACULADA LORENZO LORENZO
16. XAVIER TIZÓN NOGUERAS
17. INÉS MURPHY TAPIA
18. ERIK JOHANSSON GRÜLLS
19. RAQUEL POLO VILLAFAINA
20. MARÍA TERESA PRADA MUÑOZ
21. CARINA MORGADO GARCÍA
22. DIEGO ORTEGA BERENGUEL (INDEPENDIENT)
23. CATALINA TRUEBA OLAZÁBAL
24. LEO LEONELLI SELLES
25. JORGE CARRERAS DEL RINCÓN




Álvaro Benejam

Anem a màxims, ens agradaria treure la representació del 2011, quatre regidors. Estem treballant per això, i més i tot, però després la gent votarà el que votarà.

Álvaro Benejam

Volem ajudar a que Sant Cugat sigui on mereix. Que estigui ben gestionada, amb fiscalitat adequada, que estigui més neta, que no hi hagi problemes de convivència entre independentistes i no independentistes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.