El plató de Cugat.cat acull avui un debat local per a les eleccions espanyoles del 28-A


  • Comparteix:

Debat sobre les eleccions generals a Cugat.cat / Foto: Cugat.cat

Debat sobre les eleccions generals a Cugat.cat / Foto: Cugat.cat

Cugat.cat organitza aquest dijous un debat local de cara a les eleccions generals d'aquest diumenge, 28-A. El plató del mitjà serà l'escenari d'aquest cara a cara entre representants de les formacions municipals i que estarà moderat per la periodista de Cugat.cat Anna González. Participaran en el debat preelectoral el representant del PSC, el portaveu del grup municipal i primer secretari a Sant Cugat, Pere Soler; l'alcaldable de Sant Cugat en Comú, Ramon Gutiérrez; l'alcaldable d'ERC, Mireia Ingla; el número 9 a la llista de Junts per Catalunya, Pau Castellví; i l'alcaldable del PP, Álvaro Benejam. Cs no hi assistirà. El debat començarà a les set de la tarda i acabarà a dos quarts de nou del vespre. Es podrà seguir en directe per la ràdio, al 91.5 FM, i en streaming al web de Cugat.cat.

El programa tindrà cinc grans eixos com a protagonistes. Un serà l'encaix de Catalunya a l'Estat espanyol i un altre la qüestió de l'habitatge. També s'abordarà la política fiscal, les polítiques socials i els possibles pactes postelectorals entre formacions.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.